link naar facebook Henk Huisman

 

Welkom

In mijn praktijk voor integrale fysiotherapie behandel ik mensen met een breed scala aan klachten. Uitgangspunt hierbij vormt het oude Latijnse spreekwoord:

"Mens sana in corpore sano" wat zoveel betekent als "Een gezonde geest in een gezond lichaam" en andersom.

De praktijk is gevestigd in de wijk De Tol in Vleuten en is goed bereikbaar vanuit Vleuten, Terwijde en Leidsche Rijn.

 

 

 

Actueel nieuws :

 

Beste mensen, met ingang van vandaag, 1 mei '20 is mijn praktijk weer geopend voor alle gevallen van fysiotherapeutische zorg. Dit is mogelijk met aangescherpte regelgeving en hygiëne-adviezen ten aanzien van het Corona-virus: 1. Zo doe ik alle deuren voor jou open en dicht, 2. Ontsmet jij je handen in de wachtkamer met de daar aanwezige desinfectans, 3. Breng je een grote handdoek of badlaken mee, 4. Hanteer ik een ander tijdschema in mijn agenda zodat je als bezoeker ongestoord de praktijk binnenkomt ook weer verlaat. zonder je de kans dat de volgende bezoeker tegen het lijf loopt en 5. Last but not least Jij bent gezond en fit en dat geldt ook voor je gezinsleden/ huisgenoten !!! Heb je nog vragen dan kun je mij e-mailen op het volgende email-adres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hartelijke groeten Henk Huisman

 

 

Geen verwijzing nodig

In principe is er geen verwijzing meer nodig om een eerste afspraak voor fysiotherapie te maken. Dit wordt "Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie" genoemd, afgekort ook wel DTF.

Tijdens die eerste afspraak wordt een "Screening" gedaan, dit is een vragenlijst om mogelijke medische indicaties uit te sluiten. Als er geen belemmeringen gevonden zijn na het invullen van de screening-vragenlijst kan de intake plaats vinden. Na de intake begint de behandeling.

 

 

Nu de dagen gaan korter en jij je misschien minder levenslustig voelt, kun jij je aanmelden voor de Yin-Yoga lessen van Meisjes van de Maan die elke vrijdagavond van 18.30 - 19.30 uur en ook op zaterdagmorgen van 09.30 uur tot 11.30 en van 11 - 12 uur in mijn praktijk worden gegeven.

Uiteraard hoort het volgen van een proefles tot de mogelijkheden; zie ook Facebook- en Instagrampagina Meisjes van de Maan.

 

Met ingang van 1 januari 2020 werk ik nog steeds contractarm, dit zijn voor 2020 de zorgverzekeraars waar ik volgend jaar een contract mee heb : DSW, Stad Holland en ASR ; De Amersfoortse, Ditzo

 

Dit houdt voor u/jou in dat de kosten van mijn behandeling grotendeels ( ongeveer 60% van mijn tarief ) wordt vergoed door uw/jouw zorgverzekeraar.

 

Nu in mijn praktijk

 

Sindskort kunt U ook terecht voor de behandeling van uw rug, nek, hoofd en kaakklachten met behulp van Dry-Needling.

Dry-Needling gaat nog een stap verder dan de behandeling van Triggerpoints met Pressure Release.

Met behulp van zeer dunne naalden wordt de verkrampte spiervezel aangeprikt en ontspant vrijwel

direct waardoor pijnklachten afnemen en de bewegelijkheid van het desbetreffende gewricht sterk verbeterd.

Deze behandeling is zowel geschikt voor acute- als chronische klachten.