link naar facebook Henk Huisman

 

Geen verwijzing nodig

In principe is er geen verwijzing meer nodig om een eerste afspraak voor fysiotherapie te maken. Dit wordt "Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie" genoemd, afgekort ook wel DTF.

Tijdens die eerste afspraak wordt een "Screening" gedaan, dit is een vragenlijst om mogelijke medische indicaties uit te sluiten. Als er geen belemmeringen gevonden zijn na het invullen van de screening-vragenlijst kan de intake plaats vinden. Na de intake vindt een begin plaats van de behandeling.

 

Nieuw in de praktijk de Bionic

Bionic 880
Veilige, pijnloze fotonentherapie uit Duitsland voor bijna alle soorten klachten.

Professor Popp uit Duitsland heeft wetenschappelijk aangetoond dat alle levende wezens lichtdeeltjes uitstralen die biochemische reacties besturen. Deze reacties zijn nodig voor communicatie in het lichaam. De Bionic, vergelijkbaar met een laserstraal, werkt hier met een veilige en pijnloze lichttherapie op in. De invloed van fotonen werkt positief op talloze klachten en gezondheidsproblemen. Het herstelt en ordent weefsel. Soms is slechts één behandeling nodig voor een volledige doorstroming. In een aantal situaties is een behandeling van 6 tot 8 keer nodig om de cellen niet in oude patronen te laten functioneren, maar de positievere trilling vast te houden.

 

www.bionic-home.de

Werkwijze

Bij elke klacht laat ik U een vragenlijst invullen die klachtspecifiek is. Dit geeft inzicht in uw actuele situatie. Door de vragenlijst tijdens de behandelserie een aantal keren te laten invullen meet ik het resultaat van de behandeling.

In het menu bovenaan deze pagina kunt U een keuze maken uit de de hoofdgroepen van klachten.